Joshua Stream Pre
  1. #1

    Bug: Default search filter not applied [Fixed]

    Hi

    1. The new search filters default to sort by "Newest to oldest"; but if load the Forge shop, then this is certainly not the current ordering (not sure what the initial ordering is like). Instead, I need to turn that filter off and then on again to make it work

    2. The column filters do not work anymore, even if I use "Use Column Sorts" in the search filters. (would it not be better to always apply column sorts and simply remove the sort buttons which are already represented in the search filters?)

    3. One has to open the search filters now. However, the button for opening these always moves within the shop, it does not stay at its place and looks a bit clunky then

    Best wishes

    Kelrugem

  2. #2
    bmos's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Maine, USA
    Posts
    2,259
    Don't forget your forum link bug also

    I have confirmed these prior issues are occurring for me also.
    bmos' extensions
    he/him | Discord Tag: wil.thieme#3396

  3. #3
    Quote Originally Posted by bmos View Post
    Don't forget your forum link bug also
    Thanks I opened a separate thread for this

  4. #4
    It looks like that this got fixed now, thanks

    Just a small question: What is the first column sorting on the very left now doing? I am not sure what type of sorting it does now based on what I see (oldest to newest or vice versa is different, so, it does something else than usual)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
FG Spreadshirt Swag

Log in

Log in