FG Forge
Page 3 of 4 First 1234 Last
  1. #21
    It's MoreCore.pak in the Rulesets folder. The ext is not the same as the ruleset, that's an extension. You can try deleting or moving that file out too I'm not sure what that extension does, I don't seem to have it. I have a work folder I put in just to move extensions out when something goes wrong so I don't delete them and can move them back if needed.

  2. #22
    I found it and deleted it. I think the path I pasted in my previous post was when I had classic on this computer.
    I have FGU.
    I have subscribed to MoreCore on Forge.
    I checked for updates and it now appears when I create a campaign.
    Thank you.
    Last edited by Jingo; January 22nd, 2022 at 01:10.

  3. #23
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,040
    Blog Entries
    1
    Yes - you need to click on the Check for Updates and then the Forge content will download.

  4. #24
    Myrdin Potter's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    East Bay, SF
    Posts
    1,920
    Blog Entries
    4
    Damned - are the mod files empty for you as well?
    Ultimate License. Running 2 5e campaigns. Asks lots of questions. Mgpotter.com. PureVPN is a tested solution to run games when traveling. https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=33044

  5. #25
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,040
    Blog Entries
    1
    Ive never tried... do you want me to?

  6. #26
    Myrdin Potter's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    East Bay, SF
    Posts
    1,920
    Blog Entries
    4
    Yes, please. As mentioned above a few of the modules are empty when opened in game but the data looks to be there when unzipped and looked at.
    Ultimate License. Running 2 5e campaigns. Asks lots of questions. Mgpotter.com. PureVPN is a tested solution to run games when traveling. https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=33044

  7. #27
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,040
    Blog Entries
    1
    Classes is loading 4 Classes. Adventurer has a typo but works.
    here are some updated versions of the Items and NPCs.
    Attached Files Attached Files

  8. #28
    Myrdin Potter's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    East Bay, SF
    Posts
    1,920
    Blog Entries
    4
    Thanks!

    Was there something that broke in versions?
    Ultimate License. Running 2 5e campaigns. Asks lots of questions. Mgpotter.com. PureVPN is a tested solution to run games when traveling. https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=33044

  9. #29
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    25,040
    Blog Entries
    1
    I removed the library tags and changed <items> to <item> and the same for <npcs> in the modules. Im not sure that MoreCore ever used the plural versions....

  10. #30
    Myrdin Potter's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    East Bay, SF
    Posts
    1,920
    Blog Entries
    4
    Many of the modules have read only entries and spelling errors in their titles.

    I can fix them by copying the records and making my own module if needed. But Tables I cannot copy the individual tables. Is there a reason why that does not work for tables?

    *** Figured it out, was not opening them from the right place - the buttons on the side
    Last edited by Myrdin Potter; February 20th, 2022 at 05:51.
    Ultimate License. Running 2 5e campaigns. Asks lots of questions. Mgpotter.com. PureVPN is a tested solution to run games when traveling. https://billing.purevpn.com/aff.php?aff=33044

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Joshua Stream Pre

Log in

Log in