Joshua Stream Pre
  1. #1

    Image Windows not closing correctly

    HI,

    I'm experiencing a new bug since updating today.

    MacOS 10.13.6 iMac 5K 2017 Radeon Pro 8192 MB

    The symptom is when closing an image window, sometimes the window goes grey and "sticks", no longer responding to close clicks, drags or resizes. The console window pops up:

    Screen Shot 2020-08-13 at 21.53.28.png

    [8/13/2020 9:52:53 PM] [<color="red">ERROR</color>] LATE UPDATE: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    at FG.ImageDataLayerUI.Cleanup () [0x00028] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at FG.UIQueue.EPHPALONAEJ (DCANLKPNMIA OIDPJHPGMBB, UnityEngine.GameObject CGFHAHJFNOO) [0x00419] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at FG.UIQueue.ReturnControl (UnityEngine.GameObject CGFHAHJFNOO) [0x00022] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at GPPICHIKLPK.ICKNJDOOIMF (UnityEngine.GameObject CGFHAHJFNOO) [0x0001b] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at FG.ImageDataLayersUI.Cleanup () [0x0004e] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at FG.ImageDataControlUI.Cleanup () [0x00014] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at OBPDLGMOPPJ.BBFEHMCALLE () [0x0001c] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at OBPDLGMOPPJ.LNKCFMOJBMH () [0x00006] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at CGLBNBINEBG.ILIHNAJNPAO () [0x00000] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at CGLBNBINEBG.DAAKJFBGNLG (System.Boolean JAEIJCLDLNB) [0x0008d] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at KAMGELJJBLN.ILIHNAJNPAO () [0x0001a] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at NEHKEPOKGPG.LCGELCIAEOJ () [0x00031] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at NEHKEPOKGPG.NALKMHMODMC () [0x00005] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0
    at FG.FGDesktop.LateUpdate () [0x00009] in <ed089cde480e4cea9bf8846055a0663e>:0


    5e ruleset, lots of modules loaded for this example which was from my live campaign tonight. I experienced it earlier on today in a much smaller 5e campaign that just has the SRD and some of my own homebrew material loaded. I will try to replicate with a minimal new campaign setup tomorrow. I have my console log from tonight if that's useful.

    I'm on the Dev channel for historical reasons, I will try to replicate on the live channel tomorrow but thought I'd post now while it was fresh in my mind.

    Let me know if I need to do anything else other than trying to replicate with a minimal new setup and save the logs from that.

    Cheers, Hywel

  2. #2
    Please change the Channel on the Advanced tab of the Settings from Dev to Live.

    That was a problem in a Dev build I was testing, but never pushed since I encountered that issue. You should not use the Dev channel, unless explicitly asked by a SmiteWorks dev to use it and only for that test scenario.

    Regards,
    JPG

  3. #3
    Thank you. Switched to live and of course all is now well

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
SWADE Playlist

Log in

Log in