SWADE Playlist
Page 1 of 6 123 ... Last
  1. #1

    Release v3.2.3 is live

    Fantasy Grounds v3.2.3 is now available via the FG updater or via the FG installer on the Downloads page.

    This release is just a bug fix for a licensing issue that arose from the last version. It you want the details, a comprehensive list of patch notes is available here.

    Here is a link to the video walkthrough for newcomers to v3.2.x:
    https://www.youtube.com/watch?v=XUhYLoo1uoc

    NOTE: If you are getting any errors when starting your campaigns, please make sure to get the latest version of any community rulesets or extensions that you may be using.

    Please report any issues in this thread.

    Cheers,
    JPG

  2. #2
    Hi there,

    We have been discussing via Fantasy Grounds Discord, that, after the update 3.2.3, the dice tower doesn't show to the players in most of the rulesets. We have run several tests but anything works. Could please tell us something about it?

    Thanks in advance.

  3. #3
    Blackfoot's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,128
    Blog Entries
    4
    There seems to be an issue with the dice tower in PFRPG with the latest version. It isn't appearing on the clients when set to ON by GM. Nor does it appear for the GM when show GM rolls is set to ON.
    Full License Operator - You must have a 'Lite' License to play in my games.
    Member and GM in the Fantasy Grounds Pathfinder Society Group.
    PFS Fantasy Grounds Forum
    FG Community Teamspeak Server: ts.fg-con.com
    Interested in Custom Character Portraits and Tokens? Contact me.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Isanti, MN
    Posts
    2,906
    You still can't edit new class and race names (in C&C at least).

  5. #5
    LordEntrails's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    -7 UTC
    Posts
    13,889
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by Andraax View Post
    You still can't edit new class and race names (in C&C at least).
    This build had no intended enhancements or changes except for resolving a license issue.

  6. #6
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    23,661
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Andraax View Post
    You still can't edit new class and race names (in C&C at least).
    Yeah you can create new Races and Classes but the Name is not editable.
    As LordEntrails points out though this update supposedly only made a change to a licensing bug but it does appear a few other things have crept in...

  7. #7
    Any idea when (if) there will be exporting of PCs available. I ask for purposes of exporting PCs with modules so you can have pregens available like LMoP does.

    Thoughts?
    rob2e - Join me on Discord!
    Become a Patron!
    Ultimate License Holder (owner of ALL 5E WotC material, and much more)
    Time Zone: U.S. Pacific (UTC -8 or -7; Check Local Listings)
    Follow me on the Twitters
    Come watch the Twitches... twitch.tv/rob2e
    Also my YouTube Channel
    My Dungeon Master's Guild Material

  8. #8
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    23,661
    Blog Entries
    1
    You can do it manually. There are about a dozen lines posted somewhere on these forums how to do it. Its not that hard.

  9. #9
    Quote Originally Posted by damned View Post
    You can do it manually. There are about a dozen lines posted somewhere on these forums how to do it. Its not that hard.
    Yeah damned I found a posting where EYE asked that in November. I think I can do it, I just was hoping it was going to be part of the exporting (eventually)...
    rob2e - Join me on Discord!
    Become a Patron!
    Ultimate License Holder (owner of ALL 5E WotC material, and much more)
    Time Zone: U.S. Pacific (UTC -8 or -7; Check Local Listings)
    Follow me on the Twitters
    Come watch the Twitches... twitch.tv/rob2e
    Also my YouTube Channel
    My Dungeon Master's Guild Material

  10. #10
    damned's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    23,661
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by rob2e View Post
    Yeah damned I found a posting where EYE asked that in November. I think I can do it, I just was hoping it was going to be part of the exporting (eventually)...
    Lazy so and so.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
5E Product Walkthrough Playlist

Log in

Log in