Page 4 of 4 First ... 234
  1. #31
    Nylanfs's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Indiana, USA
    Posts
    2,967
    Hmm, I'm seeing some issues using PCGen 6.04.00

    There's a ; in the Senses box, and the weapon's don't seem to be parsing correctly. Everything else appears to be working correctly

    Also as a side note, how you mark spells as prepared?

    Here's the pcg file, xml and the resulting mod.
    Attached Files Attached Files
    Paul Grosse
    PCGen BoD
    PR Silverback

  2. #32
    Nylanfs's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Indiana, USA
    Posts
    2,967
    Hmm it appears that PCGen is now putting the magic + after the weapon which is borking up the parsing.

    Code:
    Battleaxe +1 +13/+8 (1d8+6/20/x3); Shield +1 (Heavy/Wooden) +11/+6 (1d4+5/20/x2); Masterwork Longbow (Composite/+4) +11/+6 (1d8+4/20/x3);
    as opposed to

    Code:
    +1 Battleaxe +13/+8 (1d8+6/20/x3) or mwk composite Longbow +11/+6 (1d8+4/20/x3)
    Paul Grosse
    PCGen BoD
    PR Silverback

  3. #33
    hmm...I'm not sure that is very easy to fix from an output file. I'll look into it and see if I can work around it.

  4. #34
    Nylanfs's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Indiana, USA
    Posts
    2,967
    Talk to Andrew &/or Stefan about updating your output sheet here.
    http://groups.pcgen.org/viewforum.ph...c8487044d9b52b
    I asked about switching the magic plus's

    Also PCGen is switching to using Freemarker for a template engine for the output sheets which may or maynot help people make custom output sheets.
    http://wiki.pcgen.org/Template_Engine
    Last edited by Nylanfs; December 15th, 2014 at 14:17.
    Paul Grosse
    PCGen BoD
    PR Silverback

  5. #35
    Ok I had trouble reproducing the problem, because if you double click it rolls the right dice for me. It was the magic shield that didn't roll properly. Something I must admit I never tried doing. Anyways I eventually found the issue.

    I can hack it to fix the problem. An inelegant solution, but putting a ;: between the weapon ie. battleaxe+1 and the +8/13 seems to fix the problem.

    updated xml sheet attached. Let me know if it works for you. If it does I'll include it in the base package.

    Carth
    Attached Files Attached Files

  6. #36
    Nylanfs's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Northern Indiana, USA
    Posts
    2,967
    Hmm, I don't think I actually tried to roll it, just saw that the highlighting was messed up so assumed that the roll would be messed up.
    Paul Grosse
    PCGen BoD
    PR Silverback

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in