PDA

View Full Version : chat buffer



Last_resort_33
May 14th, 2007, 17:13
I seem to remember, when I tried FG1 at a friend's before I bought FGII, being able to press the tab button to switch between two buffers, so you could start typing a long message, then if a player asks you a question, you could press tab, type the answer and press enter, then press tab again to continue the first message. Was I dreaming this or did it really exist? And if so, why does it no longer seem to exist?

Sir Bayard
May 14th, 2007, 18:20
It is now accessed through Control + Up Arrow (or Control + Down Arrow) instead of Tab

Griogre
May 14th, 2007, 21:58
Tab is now used for autocompletion in some places.

Last_resort_33
May 14th, 2007, 22:19
Thank you... where is that documented, I might find some more useful stuff there?

Sir Bayard
May 14th, 2007, 23:14
There currently is no documentation. Just gotta search the forums. I only know since I've been on these boards religiously since FG II came out. ;)

AndyPan
May 14th, 2007, 23:37
Ain't that the truth. I have learned more about FG2, and hell, even FG1, by visiting these forums every day. I think I have formed a new habit, though....