PDA

View Full Version : CoC Theme Extensions stopped working after update



frozzzt
February 27th, 2016, 06:28
Maybe someone can help me, lot of my customized theme extensions stopped working today after a update.


The extensions was customized by me
They were working since last year (CoC 7 and D&D 4ed)
I just changed the visual (images, xml the rulset wasn't changed at all)
The extensions, except by "wood" and "dungeon" theme aren't available to select.
I check a million times the "extension.xml"
I m current using the FG v.3.1.6 GM license.

I'm linking the three extensions that used to work (CoC v7 and D&D 4ed). Could anyone test this in your FG? Maybe find where is the error?? :(

Theme Cthulhu Old One: https://www.dropbox.com/s/pv4dwl2omwoxhjq/Theme_Cthulhu_Old_One.ext?dl=0
Theme Cthulhu Tentacles: https://www.dropbox.com/s/tiutb0jn45yvbw7/Theme_Cthulhu_Tentacles.ext?dl=0
Theme D&D Dark Sun: https://www.dropbox.com/s/7r1pvktsvmtg22r/Theme_Dark_Sun.ext?dl=0

damned
February 27th, 2016, 07:01
I hate to say it but it looks like the problem is at your end...
You have packaged the extensions up incorrectly...

damned
February 27th, 2016, 07:04
What I do find interesting is you have used some desktop images that are wider than 2048px. I was sure that 2048px was the widest image that could be used...?

frozzzt
February 27th, 2016, 07:06
Well thank you for check this out. I was wondering if was that.
I done exactly like the templates. It's a folder, names,hierarchy or just the packing is wrong?

damned
February 27th, 2016, 07:07
zip up the contents of the folder - not the folder itself.

frozzzt
February 27th, 2016, 07:10
What I do find interesting is you have used some desktop images that are wider than 2048px. I was sure that 2048px was the widest image that could be used...?

I was testing the sizes when I finished, I suppose that your are right about the size, could be more a default. My players have big tvs to play and I really dunno the size, I guess this worked for now. Worked... better to saying.

damned
February 27th, 2016, 07:27
Do you understand what I mean about the folders?

frozzzt
February 27th, 2016, 07:28
Yep! I fixed the folders problem and I have to use "zip" not "rar" to pack to.

Finally its solve the problem. =)

thank you very much @damned !