PDA

View Full Version : Is it possible to enter decimal numbers?



subbuglio
February 17th, 2005, 15:38
As in subject: I am writing the equipment list and weights sometimes are decimal. Is there a way to handle decimal numbers in numbercontrol?

Ged
February 18th, 2005, 19:22
No decimal values in numbercontrol at the moment.

subbuglio
February 18th, 2005, 20:11
is hoping for something like this in the future utopia?

Dupre
February 18th, 2005, 21:24
is hoping for something like this in the future utopia?

Not at all.

subbuglio
February 19th, 2005, 00:35
Ah well what a great group you are!